Wijziging bestuur november 2023

Tussentijds weer veel gebeurd!!!

Een aantal weken geleden hebben we definitief afscheid genomen van het bestuur. Dit heeft mede te maken met het aankomende pensioen van Ben. We wensen hem alle veel geluk en gezondheid met deze aankomende nieuwe levensfase.

Ook heb ik zelf afscheid genomen van het bestuur als voorzitter. Door een verschillend inzicht in de werkwijze enz enz. heb ik vrijwillig verplicht ruimte gemaakt voor iemand die beter in dit clubje past. Ik wens het bestuur veel succes met het aantrekken van nieuwe bestuursleden.

Graag dank ik jullie voor het vertrouwen en het deelnemen aan de activiteiten afgelopen jaren.

Bestuur en agenda 2024

Ons bestuur is weer compleet.

Susanne Nijssen heeft de functie van secretaris op zich genomen.

We wensen haar veel succes!!!!!!

 

Eind oktober is onze agenda voor het jaar 2024 gereed. Kunnen jullie er rekening mee houden mbt  planning en vrije dagen!!!

Samenstelling bestuur 2023

Nieuwe samenstelling bestuur   01-01-2023.

Peter heeft aangegeven te stoppen met zijn bestuurstaken  met ingang van het nieuwe jaar 2023. Zijn taken zijn overgenomen door Rob van Lier. Hij zal vanaf deze datum deze dubbele functie op zich nemen. Ook onze oud-voorzitter Ben blijft actief binnen het bestuur.

Op de jaarvergadering zullen op traditionele wijze afscheid nemen van Peter.

Nieuwe samenstelling :

Voorzitter : Armand Wijnans                                                                                          Secretaris  / Penningmeester : Rob Vanlier                                                                        Bestuurslid : Diny Huys, Susanne Nijssen en Ben Faassen .

Penningmeester

NIEUWS

Per 31 december 2022 heeft Peter Giesbertz zijn taken als penningmeester beëindigt.

Ook zal hij per deze datum zijn bestuursfunctie niet meer vervullen. Alles is netjes en correct overgedragen zoals we van Peter gewend zijn aan de nieuwe penningmeester.

Peter, graag willen wij jou namens het bestuur bedanken voor je inzet en correcte wijze verzorgen van de financiële middelen van de PV. Wij vinden het jammer dat je deze keuze hebt gemaakt, maar anderzijds respecteren we je besluit.

Namens het hele bestuur.

Handboogschieten

Met een voldaan gevoel kunnen we terug kijken naar een succesvolle en geslaagde middag bij de Grensschutters in Reuver. Iedereen heeft zijn skills kunnen oefenen, zodat schieten met een handboog de volgende keer een eitje is. Mocht iemand nog een leuke foto hebben van deze middag, dan kunnen we ook deze plaatsen op de website.

BEDANKT VOOR JULLIE DEELNAME EN OP NAAR DE VOLGENDE ……….

Reglement mbt privacy aangepast

Privacy reglement

Vanaf vandaag hebben we het reglement mbt uw privacy aangepast. Waarom?? In de toekomst willen wij graag weer wat foto’s van onze activiteiten publiceren zowel op de website als op het scherm in de kantine. Zie het als positieve reclame voor de vereniging. U krijgt binnenkort allemaal een mail met deze tekst, maar op de website hebben we de tekst reeds gepubliceerd.