Derde wandeling 12 maart 2023

DERDE WANDELING

Ook de tweede wandeling zit er weer op. De weergoden waren ons ook nu weer goed gezind, dus het zonnetje scheen. We hebben met 24 collega’s zowel uit Venlo, Roermond en Heijen een heerlijke wandeling gemaakt door “de Meinweg”. Ook de inwendige mens werd deze dag goed voorzien.

 

Zondag 12 maart staat de volgende wandeling op de planning. De bestemming is dan het Reindersmeer bij Well. Om 10 uur worden wij verwacht op parkeerplaats P1 aan de Bosserheideweg 3 in Well. Hier is tevens het bezoekerscentrum. Deze keer gaan we gelijk aan de wandel. Na ongeveer 6,5 km brengen we een bezoek aan de Wellsche hut. Hier hebben we koffie met vlaai besteld voor iedereen. Nadat we de innerlijke mens hebben aangesterkt lopen het tweede gedeelte van de route. Ook nu hebben we nog 6,5 km voor de boeg. Terwijl we genieten van de prachtige natuur rond om het Reindersmeer verdwijnen de kilometers als sneeuw voor de zon.

Iedereen van Arriva mag meedoen!!! Je hoeft geen lid te zijn van een Personeelsvereniging.

We gaan op eigen gelegenheid naar Well. Je kunt met lijn 83 meerijden tot halte Leuken of halte Halve Maan. Vanaf hier is het ongeveer 1,5 km wandelen naar het bezoekerscentrum. Je kunt natuurlijk ook effe een collega vragen en samen rijden in een auto.

We hopen jullie allemaal weer te zien!!

Je kunt je opgeven voor deze wandeling via info@plankgaes.nl 

Doe dit voor 10 maart.